Ons verhaal

Prisma Direct is 25 jaar geleden begonnen met plastic cards. Het hele concept van klantenkaarten stond nog in de kinderschoenen. We werden marktleider en produceren inmiddels meer dan 30 miljoen kaarten per jaar. Maar Prisma Direct is meer dan alleen producent van plastic cards. Samen met de klant zijn we in staat de cards geheel te personaliseren.

Prisma Direct is on top off de nieuwste ontwikkelingen en hierdoor altijd in staat innovatie te leveren. Heeft de klant meer behoefte aan een mooie maar simpele card? Ook dan bieden wij de oplossing. In overleg met de klant zijn we doormiddel van het leveren van maatwerk in staat om aan alle wensen te voldoen. Onze gespecialiseerde en ervaren sales medewerkers zijn uitstekend in staat om de klant hierin optimaal te adviseren en begeleiden gedurende het traject. Maar Prisma Direct stopt niet daar. Indien gewenst door de klant verzorgen wij de verzending van de passen samen met een gepersonaliseerde brief.

Overig drukwerk (met of zonder passen) drukken en verzorgen wij ook graag voor onze klanten. Doormiddel van korte lijnen, open door policy en intensief contact met de klanten blijft de klant gedurende het gehele proces betrokken van de ontwikkelingen. Hierdoor kunnen we de klant ten alle tijden de mogelijkheid bieden om aanpassingen te bespreken en door te voeren.

Wij weten de weg

Prisma Direct kent de weg in de complexe wereld van direct marketing nieuwe stijl. Data based, real time, right time, hyperpersoonlijk. We combineren slimme automatisering met menselijke creativiteit.

Natuurlijk leveren we nog wel eens losse klantenkaarten of een fraaie app, maar de heilige graal in direct marketing nieuwe stijl is samenhang. Online, mobile, offline – als alle kanalen naadloos samenwerken ontstaat de magie.

Bent u klaar voor de grote sprong voorwaarts? Wij weten de weg.

Ons Team

Jan van Leeuwen
Productie manager
Jan zorgt ervoor dat alle opdrachten op een correcte manier verwerkt en verpakt worden en dat altijd binnen de daarvoor gegeven tijd. Samen met zijn team hard werken om uiteindelijk een mooi eindproduct op te leveren. Dat is Jan zijn grootste motivatie. Jan denkt niet in problemen maar in oplossingen en is altijd op zoek naar de meest efficiënte manier van produceren zonder afbreuk te doen aan de overeengekomen kwaliteit
Passions:
Ondernemen, koken, sporten, city trips en zijn kinderen
+3158 280 0345
Janneke van der Zee
Sales
Als onderdeel van het Sales Team draagt Janneke in belangrijke mate bij aan het goed intern begeleiden van de opdrachten. Vanaf realisatie van de “job mappen” t/m evaluatie. Voor Janneke geen wens of probleem te groot, zij helpt verder of lost zo mogelijk vraagstukken direct op. Janneke is een “multi tasker” pur sang en daarom onmisbaar voor Prisma Direct, waar de vaak snel opeenvolgende wensen van onze opdrachtgevers meer regel dan uitzondering zijn.
Passions:
Sporten, Italië, Fashion en Festivals
058 280 0345
Linda Slooter
Marketing en Communicatie
Vanuit de duale opleiding Small Business and Retail Management werkt Linda bij Prisma Direct. Linda is projectleider van de “Gift Card van het Jaar verkiezing”. Daarnaast houdt ze zich bezig met procesoptimalisatie, de verdere vormgeving alsmede uitvoering van de online marketing van Prisma Direct en biedt ze ondersteuning aan het Sales Team.
Passions:
Paardrijden, vrijwilligerswerk in de gevangenis, fitness en muziek
06 107 614 93
Marije van der Veen
Sales
Door haar uitgebreide ervaring als orderbegeleider, in verschillende branches, voelt Marije zich in haar Sales-functie als een vis in het water. Marije is de aangewezen persoon voor de functie. Ze stelt de klant altijd centraal, en adviseert en begeleidt hen gedurende het gehele traject. Van offerte tot verzending. Marije denkt mee vanuit de positie van de klant en is altijd op zoek naar de best passende oplossing.
Passions:
Vrijwilligerswerk in het dierenasiel, interieur & tuin en yoga
058 280 0345
Hilda de Ruiter
Client Manager
Hilda heeft jarenlange ervaring met het werken in sales- en marketingomgevingen en ondertussen goed oog voor de specifieke klantvraag. Ze is een regelaar pur sang en komt door haar open houding tot de beste oplossing in dialoog met de klant. Door haar organisatietalent is het traject van uw offerte tot verzending van de order bij haar in goede handen.
Passions:
Hardlopen, bodybalance, stedentrips, uit eten en films
+31582800345
Fiona Halbertsma
Commercieel Manager
Fiona onderhoudt het commerciële contact met de opdrachtgevers. Het goed luisteren naar de klant-specifieke wensen en deze vervolgens vertalen en begeleiden naar een optimaal resultaat leidt tot een hoge klanttevredenheid. Dit laatste is haar grootste “drive”. Zij-aan-zij met de klant realiseert ze die speciale 'customised' oplossing op een zo kosten-efficiënt mogelijke manier.
Passions:
Dochter, koken, werken en reizen.
+31629040442
Ed van Damme
CEO
Ed is in 1992 als Marketing consultant het bedrijf gestart en heeft in die tijd vele organisaties geholpen met het bedenken en ontwikkelen van marketingconcepten en -strategieën. Soms ook het marketingdenken geïntroduceerd of zelfs marketingafdelingen geïnstalleerd. De marketing wereld is sindsdien enorm veranderd en Prisma Direct loopt daarin voorop. De on- en offline wereld verbinden in een omgeving waarbij onze klanten centraal staan. Geen vaardigheid maar volgt uit ons DNA. Prisma Direct voorziet een fantastische toekomst voor haar opdrachtgevers en draagt daarin graag haar steentje bij.
Passions:
Motoren, natuur, fotografie en mensen.
+31582800345
Prisma Direct Leeuwarden
53.199731
5.854913

Contact Leeuwarden

Prisma Direct
Pallasweg 11
8938 AS Leeuwarden

+31 58 2800 345


leeuwarden
Routebeschrijving

Vacatures

Open sollicitatie (8 - 40 uur)