Ons verhaal

Prisma Direct is bijna 30 jaar geleden begonnen als Marketing consultancy en Direct Marketing specialist. Het hele concept van klantenkaarten stond toen nog in de kinderschoenen. We werden marktleider en produceren inmiddels meer dan 50 miljoen kaarten per jaar. Maar Prisma Direct is meer dan alleen producent van plastic cards. Samen met de klant zijn we in staat een card programma volledig vorm te geven en uit te rollen.

Prisma Direct is 'on top off' de nieuwste ontwikkelingen en hierdoor altijd in staat innovatie te leveren. Heeft de klant behoefte aan een mooie maar simpele card of een bijzonder complexe of milieuvriendelijke? Ook dan bieden wij de juiste oplossing. In overleg met de klant leveren wij maatwerk en zijn in staat om aan iedere wens te voldoen, hoe bijzonder ook. Onze gespecialiseerde en ervaren account medewerkers zijn als geen ander in staat om de klant optimaal te adviseren en begeleiden gedurende het gehele traject. Maar Prisma Direct stopt niet daar. Indien gewenst verzorgen wij de (online)fulfilment en verzending van de passen, eventueel tezamen met een gepersonaliseerde brief.

Overig drukwerk (met of zonder passen) drukken en verzorgen wij ook graag voor onze klanten. Doormiddel van korte lijnen, 'open door' policy en intensief contact met de klanten blijft de klant gedurende het gehele proces betrokken bij de ontwikkelingen, van begin tot eind. Hierdoor blijft de klant 'in controll' met de constante mogelijkheid om bij te sturen en wijzigingen of aanpassingen door te voeren.

Wij weten de weg

Prisma Direct kent als geen ander de weg in de vaak complexe wereld van de (milieuvriendelijke) cards, fulfilment-eisen en online oplossingen. We combineren slimme IT-oplossingen met menselijke creativiteit.

Natuurlijk leveren we cards in kleine aantallen of bijzonder grote. Van simpel toegangsbewijs tot cards welke onderdeel zijn van bijzonder grote en complexe card schemes. Voor de retail, verzekeraars en eigenlijk alle overige marktsegmenten. Online, mobile, offline – Alle kanalen in symbiose laten samenwerken, dan ontstaat de magie.

Bent u klaar voor de grote sprong voorwaarts? Wij weten de weg.

Ons Team

Janneke van der Zee
Sales
Als onderdeel van het account team draagt Janneke in belangrijke mate bij aan het goed vertalen van behoefte naar oplossingen en bewaakt zij tevens de kwaliteit van de uit te voeren opdrachten. Vanaf het samenstellen van de interne “job mappen” tot en met de evaluatie van het hele proces. Voor Janneke geen wens of probleem te groot, zij helpt verder of lost zo mogelijk vraagstukken direct op. Janneke is een “multi tasker” pur sang en daarom onmisbaar voor voor onze klanten en dus Prisma Direct. Een steunpunt in een wereld waar de snel opeenvolgende en regelmatig wijzigende wensen van onze opdrachtgevers meer regel dan uitzondering zijn.
Passions:
Sporten, Italië, Fashion en Festivals
058 280 0345
Fiona Halbertsma
Commercieel Manager
Fiona onderhoudt het commerciële contact met de opdrachtgevers. Het goed luisteren naar de klant-specifieke wensen en deze vervolgens vertalen en begeleiden naar een optimaal resultaat leidt tot een hoge klanttevredenheid. Dit laatste is haar grootste “drive”. Zij-aan-zij met de klant realiseert ze die speciale 'customised' oplossing op een zo kosten-efficiënt mogelijke manier.
Passions:
Dochter, koken en reizen
+31629040442
Prisma Direct Leeuwarden
53.199731
5.854913

Contact

Prisma Direct
Pallasweg 11
8938 AS Leeuwarden

+31 58 2800 345


leeuwarden
Routebeschrijving