There's A New Card In Town!

21-02-2019

Bij een cadeaukaart wordt al snel gedacht aan een plastic PVC kaart. Maar wat nu als er een nieuwe, mooie en vooral milieuvriendelijke variant zou zijn?

In een tijdperk waarin milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staat was het wachten op het moment dat er een milieuvriendelijk alternatief op de markt zou komen voor de bekende plastic PVC kaart. Met de nog steeds stijgende populariteit van de loyaliteits- en cadeaukaarten zijn deze de komende jaren nog niet weg te denken uit het straatbeeld. Echter, een vernieuwde versie van de plastic card blijkt door de markt en de samenleving gewenst. Deze onstaande behoefte hebben wij niet alleen opgemerkt maar ook tot onze eigen behoefte gemaakt. Ons innovatieve DNA leidde tot een zoektocht naar een milieuvriendelijk alternatief voor de plastic card, zonder verlies van kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid. En dat is ons gelukt!

GOED NIEUWS VOOR DE BRANCHE, NIET IN ALLE GEVALLEN IS EEN (GIFT)CARD VAN PLASTIC NOG NOODZAKELIJK. ER IS EEN PERFECT ALTERNATIEF.

De board cards, een papieren kaart met de look and feel van de vertrouwde plastic card. Deze 100% recyclebare papieren kaarten zijn een geweldig alternatief voor de plastic card zoals wij deze al jaren kennen. Stijfheid, dikte, sterkte en uitstraling laten zich perfect vergelijken met de tradiotionele PVC kaarten. De papieren kaarten kunnen op verschillende manieren worden gepersonaliseerd en doen ook hierbij niet onder voor de PVC kaart. Magneetstrips en RFID chips behoren tevens tot de mogelijkheden. 

Wil je meer weten over onze papieren kaarten? Download dan hier onze infosheet of neem gewoon even contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over!