WAARDE TOEVOEGEN AAN JOUW BUSINESS, DAT IS ONZE BUSINESS........

Prisma Direct is innovatief, beschikt over zeer veel relevante kennis, hanteert de hoogste service levels, voelt zich prima op de stoel naast u, is betrouwbaar en loyaal en veruit ook de leukste club om samen de zelfs alleringewikkeldste projecten te doen. Zij maken het ogenschijnlijk onmogelijke iedere keer weer mogelijk! Dit is de uitkomst van een recent gehouden tevredenheidsonderzoek onder de klanten van Prisma Direct. Daar zijn wij natuurlijk enorm trots op. Geen aangeleerde trucjes maar gewoon het DNA van Prisma Direct. Dit is wat wij altijd al waren, vandaag de dag nog steeds zijn en ook voor de toekomst nooit meer in zullen veranderen. Dat wij daarmee een leidinggevende positie in de markt hebben verworven is natuurlijk leuk maar waren we eerlijk gezegd niet zo op uit. Samen met de klant mooie dingen maken. Dat inspireert en krijgen wij energie van.

De gebieden waarop Prisma Direct haar klanten adviseert en bijstaat bij de productie of introductie van card-opdrachten zijn divers en vaak complex. Prisma Direct helpt je tijdens- en door het hele proces heen om je doelstellingen zo efficiënt, comfortabel en succesvol mogelijk te realiseren. De bestemming is gedefinieerd, de route uitgezet en nu ervoor zorgen dat de zeilen in de meest gunstige stand staan (en blijven) om zonder onnodige vertraging en met succes de eindbestemming van het project te halen. Daarom wil je Prisma Direct aan boord.

* lagere kosten door hogere efficientie * beter management van je TCO (total cost of ownership) * hogere omzetten * verminderen van "churn" * grotere "share of wallet" * hogere "brand awareness"

Metal Cards

Als je niets te melden hebt dan moet je dat vooral aan een ander overlaten!” luidt het gezegde. Prisma Direct introduceert de unieke, 100% recyclebare Metal Cards. Kijk, dat is nog eens het vermelden waard. Informeer even naar de mogelijkheden.

Wij zien -zoals u weet- altijd met belangstelling uit naar al uw vragen.

De kracht zit in de combinatie

Met Prisma Direct ben je niet alleen veel beter, maar aan het eind van de dag ook veel voordeliger uit. Dat is de ijzersterke propositie van Prisma Direct, al bijna 30 jaar de card- en fulfilment expert voor retailers, verzekeraars en de grootste verenigingen/bonden. Prisma Direct is de partner voor de meeste A-merken in Nederland. Hieronder lees je meer over de drie belangrijkste pijlers van onze dienstverlening: Cards, Fulfilment en de combi "Distributie en On Time Delivery". Let wel: de kracht zit in de combinatie. De magie ontstaat als alles samenwerkt.

Cards

Het succesvol produceren van uitsluitend plastic (of andersoortige) cards moet natuurlijk aan de hoogste eisen voldoen maar is zeker niet het meest spannende uit het totale spectrum van aandachtspunten. Evident dat wij dit conform alle hedendaagse en vaak hoge eisen voor je verzorgen. Het werkelijke succes van een card productie (of introductie) wordt veel meer bepaald door de juiste aandacht voor alles wat plaatsvindt voorafgaand aan, om de productie heen of nadat de cards geproduceerd zijn. Gaan de cards in een keer of deels uitgeleverd worden? Daarna periodiek of op dagbasis (binnen 24 uur) verwerkt? Worden de cards online aangevraagd (via webshops) of via ons unieke en maximaal beveiligde klantportaal? Zomaar enkele uit de vele en qua belangrijkheid niet te onderschatten onderdelen welke goed geregeld moeten zijn. Is milieuvriendelijk een speerpunt binnen je organisatie? Dan matcht dat met een van onze belangrijke aandachtsgebieden. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is meer dan alleen maar politiek correct met je winkeltje bezig zijn. Voor de traditionele plastic cards hebben wij als eerste, unieke en bijzonder interessante, milieuverantwoorde alternatieven. Informeer eens naar onze Green Cards. 

Fulfilment

Zie fulfilment in ons verband even als het containerbegrip voor een veelheid aan werkzaamheden. Naast de personalisatie van de cards en het verpakken en verzenden, zien wij hier vooral ook de hoge mate van aanwezige automatisering als fundament voor alles wat benodigd is om een snelle en betrouwbare productie mogelijk te maken. Koppelingen met trade systemen van de klant of haar partners, borgen van bestands-hygiëne en veilige (interne/externe) datastromen, de juiste conversieprogramma's, geautomatiseerde voorraad administratie, rapportages en verzenddocumentaties. Niet meer weg te denken en een voorwaarde voor een kwalitatief hoogwaardige, veilige en gegarandeerd snelle productie en levering van al je consumenten- maar vooral ook  zakelijke bestellingen. Zijn wij daardoor nog steeds die simpele card leverancier of die unieke en innovatieve IT partner? Wij denken dat, in een tijd dat alles steeds veiliger, efficiënter en kosten-effectiever moet, het ene niet meer los te zien is van het andere. Alle onderdelen zijn even belangrijk.

On Time Delivery

Er is drukwerk, waaronder bijvoorbeeld cards, leaflets, back cards, luxe verpakkingen, boxen, briefpapier, enveloppen, magazines etc. In veruit de meeste gevallen besluit de klant, om diverse logische redenen, de productie hiervan over te laten aan Prisma Direct. Meer lezen? Gebruik de onderstaande link voor een gedetailleerde uitleg over onze distributie en "on time delivery."